Kaymakam Özdemir’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir, Hekimhan’ın yeni Belediye Başkanı Turan Karadağ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Özdemir, Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında devletin temsilcileri olarak her zaman hazır olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Turan Karadağ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Alınan seçim sonuçlarının ilçemize, ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması temenni ediyoruz.” dedi.

Daha sonra Kaymakam Özdemir ve Başkan Karadağ Hekimhan Belediyesi tarafından yapılan Otelde incelemelerde bulundular.

Cevapla