BAŞKANIMIZ 100. YIL HALK KOŞUSUNA KATILDI

İlçedeki vatandaşların isteklileri üzerine Gençlik ve Spor Müdürlüğünce 100. Yıl Halk Koşusu yapıldı. Etkinliği Hekimhan Belediye Başkanımız Sayın Turan Karadağ, Eşi Gülseren Karadağ ve Jandarma Komutanı Teğmen Hakan Kırmızı’da katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen 19 Mayıs 100. Yıl Halk Koşusunun başlangıç düdüğünü Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir çaldı. 53 kişinin katıldığı ve büyük bir çekişmenin yaşandığı 2000 metre koşunun sonucunda dereceye giren isimler şu şekilde oluştu.

Birinci Alper Özgül, ikinci Halil Özhan ve üçüncülüğü Ufuk Ercan alarak dereceye girdiler. Hekimhan Belediye Başkanımız Sayın Turan Karadağ yedinci olurken Teğmen Hakan Kırmızı beşinci oldu.

Dereceye giren vatandaşlara madalyaları 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında verileceği belirtildi.