Kaymakam ve Başkan İftar Programına Katıldı

Kaymakam Özdemir ve Başkan Karadağ, Haydaroğlu mahallesinde mahalleliler ile iftar yaptı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanımız Sayın Turan Karadağ Ramazan ayı dolayısıyla Haydaroğlu mahallelisinde iftar programına katıldılar.

Haydaroğlu mahalle muhtarlığı ve köylüler tarafından düzenlenen iftar programına katılan Kaymakam Özdemir, burada köylülerin sorunlarını dinledi. Özdemir, ” Haydaroğlu mahallemizde sizlerle birlikte iftar yapmaktan dolayı son derece mutluyum. Emeği geçen başta muhtarımız olmak üzere tüm mahalle halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bizlere nice Ramazan aylarında buluşmayı nasip eylesin.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Turan Karadağ yaptığı açıklamada “Haydaroğlu mahallemizde iftar yemeğine katılarak hemşerilerimizle birlikte iftarımızı açtık. Allah birlik ve beraberliğimizi her zaman devam ettirsin. Nice ramazanlara nice bayramlara ulaşmamız dileğiyle. Allah herkesin niyetlerini, oruçlarını kabul etsin.” dedi.