Başkan, Karadağ Müdürler İle Değerlendirme Toplantısı Düzenledi

Birim Müdürlerinin faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda başkan Karadağ’a bilgiler veren müdürler, yapmış oldukları uygulamaları sundu.

Saha çalışmalarını hızlandırmak ve ilçenin eksiksiz hizmet alabilmesini sağlamak için gerekli adımları atmaya başlayan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Müdürler ve teknik personelleriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkan yardımcıları Murat Karayazıcı ve Yüksel Öztürk’ün de hazır bulunduğu toplantıda 2019 yılı başta olmak üzere 5 yıllık bir çalışma grafiğinin belirlenmesi ve bu takvimin müdürlükler bazında entegre edilmesi gerektiğini ifade eden Karadağ, Hekimhan’a kaliteli hizmet sunabilmek için birimlerin düzenli, ortak ve planlı bir çalışma sergilemesi gerektiğini söyledi.