Başkan Karadağ, Muhtarlar İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Muhtarlar, belediyemiz tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Turan Karadağ, yaptığı konuşmada, “Sizler ile aynı sofrayı paylaşmak, sohbet etmek bizler için onurdur. Tabi bulunduğunuz köy ve mahallelere verdiğiniz hizmetten dolayı sizlere ne kadar önem verilse azdır. Sizler çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Mahalli demokrasinin, katılımcı demokrasinin, toplum kalkınmasının temel yapı taşlarından biri de sizlersiniz. Vatandaşlarımızın ilk talepleri öncelikle size geliyor. Sizler de bunları bizlere intikal ettiriyorsunuz.  İnşallah ileriki dönemlerde sizlerle beraber güzel hizmetlere imza atarız” diye konuştu.

Muhtarların anlattığı talep ve sıkıntılar, ilgili birim yetkilileri tarafından tek tek not alındı.

Kahvaltı sonrası muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile program sona erdi.