Başkan Karadağ’dan Kahvehane Ziyareti

Belediye Başkanı Turan Karadağ, Malatya’da faaliyet gösteren Hekimhanlıların çalıştırdığı kahvehaneleri ziyarete ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ziyarette yaptığı konuşmada her fırsatta ev ve esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla iç içe olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Turan Karadağ “ her fırsatta ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. İlçemize hizmetin daha iyi ve daha kaliteli ulaşması için vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz.

Bir araya gelmek kadar güzel bir şey yok. Çünkü biz ne kadar bir araya gelir ve iletişim halinde olursak sorunları o kadar hızlı çözeriz. Yoğun bir tempoyla çalışmalarımız devam ediyor. Bizim yapmaya çalıştığımız halkımızın parasını en doğru şekilde kullanan, israftan kaçan, tasarruf eden bir belediye olmak. Bunun sonuçları hepimize pozitif olarak dönecektir.

Bu bağlamda da bugün Malatya’da yaşayan hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Misafirperverlikleri için tüm Hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.