Hekimhan Meclisi Yemekte Bir Araya Geldi

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, siyasi parti fark etmeksizin tüm belediye meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Program Hekimhan Belediyesi Zurbahan Otel’in Restoranında gerçekleşti. Tüm siyasi grupların katılımıyla gerçekleşen yemekte, meclis üyelerinin siyasi parti fark etmeksizin samimiyetleri dikkatlerden kaçmadı. Başkan Karadağ misafirlerini kapıda karşılarken, gece boyunca meclis üyeleriyle sohbetler gerçekleştirdi.

Meclis üyeleri, geceden dolayı Başkan Karadağ’a teşekkür ettiler. Başkan Karadağ, “Ülkemizin bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var” diyerek, katılımlarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Programda Ak Parti Meclis Üyesi Metin Benli ve MHP Meclis Üyesi Ali Mutlu’da konuşma yaptılar.