Başkan Karadağ’dan Örnek Davranış

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, siyasi parti ilçe başkanlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Başkan Karadağ Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantıya; CHP İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Özhan, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Çoban, Saadet Parti İlçe Başkanı Lütfü Şahin ve Deva Partisi İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş katıldılar.

İlçe Başkanlarıyla söz alarak yapılan çalışmalar hakkında düşüncelerini aktardılar. İlçe başkanları olarak istişareden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Hekimhan’da yapılan çalışmaların gayet başarıyla sürdüğünün altını çizen ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’a ve personellerine yürüttükleri çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini ilettiler.