Ebedeliği Mesire Alanı Projesi

İlçemizde projeler peş peşe hayata geçiyor.

Hekimhan İlçesinin uzun yıllardan sonra yatırım manasında en verimli dönemini yaşatmak için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Başkan Karadağ; “Hekimhan İlçesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tasarruf ile en verimli hizmeti sağlıyoruz. Uzun yıllardır Hekimhan’ın tarihi boyunca görmediği hizmetleri İlçemiz ile buluşturduk. Yatırımların yapılması için gerekli faaliyetleri yürüttük. Hekimhan bunlardan fazlasını hak ediyor. Bundan sonra da bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Ebedeliği 20 dönüm mesire alanına sahip, içerisinde kafeterya, yürüyüş yolları, kamelyalar ve açık alan spor aletleri yer alacak. Mesire alanında 7/24 güvenlik ekipleri bulundurulacak. Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her şeyden çok daha önemli” ifadelerine yer verdi.

Taşbaşı mahalle muhtarı Fahri Sayın; “ Hekimhan Belediye başkanımız Turan Karadağ’a Hekimhan’a vermiş olduğu bu hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.  Tüm Hekimhan’a hitaben, ailemizle gezebileceğimiz, Hekimhan manzaralı bu güzel projeyi ilçemize kazandırdığı için mahallem adına kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.