Karadağ; Mağdur olan Vatandaşımızın Her Zaman Yanındayız

İlçe Kaymakamı Muhammed Öztaş ile Belediye Başkanımız Turan Karadağ, su taşkını nedeniyle evleri zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Selden zarar gören vatandaşların mağdur edilmeyecek.

Selden etkilenen evlerde de inceleme yapan ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Karadağ, “Belediye olarak selin hemen ardından tüm imkanlarımızla sahaya indik. Can ve mal kaybının olmaması en büyük mutluluğumuz. Selden zarar gören vatandaşlarımız mağdur edilmeyecek.” ifadelerini kullandı.

Güvenç Mahalle Muhtarı Feyzullah Çelebi ise yaklaşık yarım saat süren yağışın ardından evleri su bastığını aktararak “52 yaşındayım böyle bir yağış görmedim. Mahallemizin içinde geçen Kurbağa Deresi taştı ve evlere doldu. Evler oturulamaz durumda. Kaymakamımız ve belediye başkanımız bu zor günümüzde yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. ”