Başkanlar, Basak Mahallesinde İncelemede Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi Basak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gürkan’a Basak Mahallesi ziyaretinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Daire Başkanları ile vatandaşlar eşlik etti.

Basak Mahallesi sakinlerinin sıcak karşılamalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Bizim temel görevimiz sizlere en güzel şekilde hizmet etmektir. Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir bölge ayrımı gözetmeden en güzel hizmeti yapmanın gayreti içerisindeyiz. Malatya genelinde 13 ilçemizin tamamında şantiyemiz var. Ekiplerimiz sahada altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmaları ile yoğun bir çalışma içerisindeler. Göreve geldiğimiz zaman şunu ifade ettik iki yıl içerisinde asfaltsız hiçbir yerleşim yeri kalmayacak demiştik. Malatya genelinde asfaltsız hiçbir yerleşim yerimiz kalmadı. İnşallah en kısa süre içerisinde susuz, kanalizasyonsuz ve akarsuların kirlenmesine neden olan kanalizasyon bağlantıları kalmayacak. Bu çalışmalarımızı da % 90 seviyesinde tamamladık. Malatya çağdaş, modern ve şehircilik hizmetleri anlamında Malatya’ya çok güzel bir hüviyet kazandırma gayretindeyiz. Malatya Türkiye’de en fazla yatırım yapan belediye hüviyetine sahiptir. Sayın Cumhurbaşkanımızda hizmet noktasında Malatya’yı örnek göstermektedir.

Biz Malatya olarak Rahmetli Özal’ın dediği gibi el birliği hep beraber olacağız. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bu birlik ve beraberlik Türkiye’ye örnek olacak. Yapılan hizmetlerde Türkiye’ye örnek olacak. Malatya Türkiye’nin parlayan yıldızı olan bir şehir değil kendi ölçeğinde dünyanın parlayan yıldızı olacaktır” ifadelerini kullandı.